Wat is een Luisterkindafstemming?

Een Luisterkindafstemming is prachtige methode om meer helderheid te krijgen over bepaalde vragen die in jou of je kind leven. Ik ga op afstand, in de energie in gesprek met jou, je kind of een dierbare. Dit contact wordt gemaakt via een foto, de naam en achternaam van de persoon op de foto, samen met de geboortedatum.

De kracht zit hem (de naam verklapt het al) in het luisteren. Tijdens dit gesprek “luister” ik naar wat er verteld wordt. Dat kunnen mooie boodschappen zijn voor ouders of van dierbaren, of als er een probleem is, dan gaan we samen tijdens de afstemming op zoek naar een oplossing als deze gevonden mag worden.

De Luisterkindafstemming wordt genoteerd tot in detail, zodat je kunt nalezen wat er gezegd en wat er gedaan is.

Voor iedereen die gehoord wil worden
Ik luister naar iedereen van alle leeftijden naar welke vragen er ook zijn. Omdat ik de informatie ontvang vanuit jouzelf, mag je ervan uit gaan dat jij of je kind vertelt, wat van het meeste belang is. Ik geloof namelijk dat jijzelf degene bent die het beste weet wat je nodig hebt. Diep van binnen weet je dat. Alles kan een aanleiding zijn om een Luisterkindafstemming aan te vragen.

Een Luisterkindafstemming is dus een bijzondere vorm van een gesprek, in te zetten bij heel gewone, dagelijkse vragen.

Denk voor je kind aan vragen als:

 • Wat gaat er in het hoofdje om van mijn kind?
 • Waarom slaapt/ eet mijn kind slecht?
 • Mijn kind heeft onverklaarbare driftbuien, waar komt dit door?
 • Is de school waar ons kind op zit wel de juiste plek voor hem/haar?

Of vragen voor jouzelf:

 • Mijn relatie loopt niet zo lekker, wat kan ik er aan doen?
 • Past het werk wat ik doe wel bij me?
 • Ik zit al jaren in een cirkel met ziekte, pijntjes en kwaaltjes, waar komt dat vandaan?
 • Ik heb zoveel, maar waarom voel ik me vaak verdrietig, onbegrepen, alleen?

Iedere afstemming is anders
Geen enkele Luisterkindafstemming is hetzelfde. Soms komt er alleen geschreven tekst, andere keren worden me beelden getoond en soms ben ik volledig in gesprek met vragen over en weer. Iedere afstemming opnieuw laat ik het aan de persoon op wie ik afstem over op welke manier het wil communiceren.

Alles op afstand
Voor een afstemming is een ontmoeting niet nodig, want het gebeurt op afstand in de energie. Zowel de aanvraag als het versturen van de afstemming gaat via de mail.

Aan de slag
Om zoveel mogelijk profijt te hebben van een Luisterkindafstemming en de gevonden oplossing is het belangrijk om zelf aan de slag te gaan. Als je de tips en handvatten niet oppakt kun je snel weer in het oude gedrag of probleem vervallen. Dit geldt ook voor ouders die een afstemming voor kun kind aanvragen. Kinderen vertellen vaak in een afstemming wat ze nodig hebben van jou als ouder. Dat kan confronterend zijn. Van jou als ouder wordt er dan inspanning gevraagd om iets te doen met de boodschap van je kind. Als je dit niet wilt, of dit niet van je kind wilt horen, vraag dan geen Luisterkindafstemming aan. Dat bespaart jou of jouw kind op voorhand een teleurstelling.

Luisterkindafstemming Levensbrug

Levensbrug is een bijzondere vorm van Luisterkindafstemming.
Het gaat in de basis hetzelfde als bij een gewone Luisterkindafstemming, echter deze afstemming is specifiek gericht op het overlijden en mensen die fysiek niet meer in staat zijn om te praten. Deze afstemming brengt daardoor meer en zwaardere emoties met zich mee.

Met een Levensbrugafstemming kunnen mensen aan het woord komen die overleden zijn of omdat ze een verstandelijke beperking hebben. Denk hierbij aan mensen met dementie of Alzheimer of mensen die in coma liggen. Het is bedoelt om deze mensen weer aan het woord te laten.

Soms heb je nog zoveel vragen, nog zoveel te zeggen.. voor beide partijen. Een Levensbrugafstemming biedt de mogelijkheid om te vragen wat nog antwoord wenst of te zeggen wat nog gezegd mag worden. In de afstemming zal ik jouw vragen aan je dierbare stellen en luister naar de antwoorden en datgene wat hij of zij graag wil vertellen.

Voor wie?

 • Mensen met een verstandelijke beperking
 • Overleden dierbaren
 • Dementerende of mensen met Alzheimer
 • Mensen die in coma liggen
 • Overleden kindjes (tijdens de zwangerschap, geboorte of daarna)
 • Kindjes die niet levend geboren zijn door een miskraam, abortus of een afgebroken
  zwangerschap.

Het is voor mij ook heel bijzonder om dit te mogen doen. Ik handel vanuit liefde, met respect voor jouw dierbare en jouzelf.