Ik luister naar wat jij te vertellen hebt…

Wat ik doe…

Kort samengevat, maak ik op afstand, in de energie contact met jou, je kind of een dierbare. In de energie hebben we een gesprek over datgene waar jij als aanvrager vragen over hebt. Ik passeer het hoofd en schakel door naar een diepere laag en dan wordt er geluisterd. Vragen die er zijn neem ik mee in de afstemming waardoor knelpunten aan het licht kunnen komen en er inzichten ontstaan.

De antwoorden op persoonlijke vragen zitten eigenlijk al diep in jezelf. De Luisterkindmethode heeft mij geleerd om de informatie van zo’n gesprek op energetisch niveau te vertalen in een Luisterkindafstemming. Dit alles gebeurt op afstand.

Het klinkt als een zweverig concept, iets wat ik niet ga ontkennen. Maar iedereen kan dit, alleen .. ik doe het. Ik ben een nuchtere meid uit Den Haag en ben gepassioneerd betreft het helpen van kinderen en volwassenen op deze manier. En dat er veel mee bereikt kan worden is een ding wat
zeker is.

Als jij een steuntje in de rug kan gebruiken, luister ik met liefde naar je. Waarna je zelf weer verder kunt.

Voor wie ?

 • Kinderen
 • Volwassenen
 • Mensen met een verstandelijke beperking
 • Overleden dierbaren
 • Dementerende of mensen met Alzheimer
 • Mensen die in coma liggen

Wat ik niet doe…

Als eerste wil ik meegeven dat ik niet standaard alle ‘problemen’ verhelp. Ik ben geen tovenaar, ik ben de eerste opstap naar verbetering van het welzijn van jou of je kind. De vervolgstappen zijn aan jou/jullie.

 • Ik ben geen therapeut, arts, psycholoog of toekomstvoorspeller.
 • Ik voorkom of verhelp geen ziektes.
 • Ik voorspel nooit echtscheidingen, huwelijken, zwangerschappen of ziektebeelden/overlijden
 • Ik maak alleen een Luisterkindafstemming voor de persoon zelf of de ouder(s) van het kind. Ik behandel geen aanvragen van oma voor haar kleinkind of van een juffrouw op school over een kindje in haar klas of welke andere combinatie denkbaar is.

Extra

 • Van te voren stuur ik je de voorwaarden. Lees deze rustig door dan weet je wat je wel en niet mag en kunt verwachten. Dit om misverstanden te voorkomen.
 • Ik ben te aller tijden in de mogelijkheid om een afstemming te weigeren, zonder opgave van reden.
 • Kinderen vanaf de leeftijd van 10 jaar moeten op de hoogte zijn dat de ouder(s)/verzorgers een afstemming hebben aangevraagd.
 • Ik ben in de gelegenheid om een ander tijdspad aan te geven, zonder opgave van reden. Uiteraard probeer ik altijd wel de afstemming binnen twee weken op te sturen.