Wie ik ben

Mijn pad is begonnen op 1 april 1973 toen ik geboren werd.

Ik ben grootgebracht in een warm gezin, waarbij geleerd werd dat je het leven rationeel moet benaderen, maar ik kwam er al op jonge leeftijd achter dat ik me daar niet helemaal goed bij voelde.

Een groot deel van mijn leven ben ik zoekende geweest naar het antwoord waarom ik me niet goed voelde in deze wereld. Nu dacht ik altijd wel; het kan niet de bedoeling van het leven zijn om je altijd maar ongelukkig te voelen. Mijn reis op zoek naar antwoorden is toen begonnen.

Ik heb het geluk gehad de afgelopen jaren veel te kunnen reizen, zowel privé als voor mijn werk en ik heb daardoor niet alleen de wereld kunnen ontdekken maar ook mezelf.

Ik zie het leven dan ook als een reis, zowel letterlijk als figuurlijk.

Mede door de vele reizen naar o.a Azië ben ik me meer gaan verdiepen in de spirituele wereld.

Nu ben ik van nature een nuchtigere Hollandse meid en probeer daardoor de dingen altijd wel voor mijn eigen waarheid aan te nemen. Daardoor heeft het een tijd geduurd voordat ik durfde te vertrouwen op mijn intuïtie en gevoel en ik niet meer dacht dat alles toeval was.

Na een reeks van prachtige cursussen, workshops en opleidingen leerde ik dat ik op mijn intuïtie mocht vertrouwen, want je intuïtie/ gevoel liegt tenslotte niet.

Mijn ontdekkingsreis was hiermee nog niet afgerond.. nee ik werd steeds nieuwsgieriger naar wat er allemaal nog meer ‘ te ontdekken’ viel.  Ik raakte geïnteresseerd in de  opleiding tot Luisterkindwerker, in eerste instantie om mezelf verder te ontwikkelen en later met de intentie om ook anderen te kunnen helpen. Mijn intuïtie is door de opleiding nog meer gesterkt, zijn er blokkades opgeheven en weet ik nu hoe je kinderen en volwassenen via het onderbewuste, op zielniveau kunt bereiken en hen via een afstemming een mooi inzicht kunt geven, of problemen kunt oplossen.

Hierin kan ik helemaal mijn eigen ik zijn en heb ik mijn pad gevonden.
Ik ben dankbaar dat ik dit werk mag doen en haal er zelf ook erg veel voldoening uit.

Liefs, Helene